Vítejte na stránkách CEVOXhunt!

GDPR

1. Udělujete tímto souhlas společnosti CEVOX s.r.o. se sídlem Sladkovského 486, 530 02 Pardubice, IČ: 26002485, zapsané v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl I C vložka 19445 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Telefonní číslo
  • Dodací adresa
  • Email
  • Datum čas objednávky
  • Předmět koupě
  • Způsob úhrady
  • Způsob doručení
  • Emailová komunikace
  • Servisní agenda, provedené opravy

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky a poskytnutí služeb požadovaných klientem. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na cevox@cevox.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti  CEVOX s.r.o., Sladkovského 486, 530 02 Pardubice.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelé přepravních služeb: Česká Pošta s.p., PPL CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., Direct Parcel Distribution CZ s.r.o. apod.
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů a účetnictví: STORMWARE s.r.o., PP Soft s.r.o. a Ïveta Špidlenová-účetní

6. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Kontakt

Sladkovského 486
530 02 Pardubice

E-mail: cevox@cevox.cz
Telefon:+420 466 614 585
Cempírek Libor: +420 777 769 276

 

Prodejna:
Otevírací doba:
Pondělí - Pátek 9:00 - 18:00 hod.

Akční produkty
blok s noži Wüsthof CLASSIC černý 9837-200
blok s noži Wüsthof CLASSIC černý 9837-200
Dostupnost:
Skladem
Cena s dph
6 899
Koupitloader
Newsletter
Přihlaste se k odběru akcí a slev. Napíšeme Vám vždy nějakou pecku!